VTI VOETBALSCHOOL VTI VOETBALSCHOOL VTI VOETBALSCHOOL
voetbalschool trainingen events fotos/videos nieuws contact
VTI VOETBALSCHOOL VTI VOETBALSCHOOL VTI VOETBALSCHOOL
fotos NIEUWS
locatie Groesbeek
28-06-2017 / 10:16:29
Zondag 3 september starten wij weer met de trainingen bij De Treffers in Groesbeek.Meld je snel aan via het inschrijfformulier.Dit geldt ook voor "oudleden".
Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe.
28-06-2016 / 10:36:02
Julian Hartman, jarenlang lid van de VTI- voetbalschool, mag aankomend seizoen naar B.V.O. NEC. Als keeper heeft hij zich goed ontwikkeld met als beloning een professionele opleiding bij NEC. Veel succes Julian en dank voor de keeperstrainers Sjors de Bruin en Jordy Minten.
28-06-2016 / 10:26:19
Een sportieve voorbereiding of afsluiting met een team? Misschien duurt de winterstop te lang?Aanvragen om team- of club- clinics te laten verzorgen kan door VTI Voetbalschool.Wij doen dit op ons eigen terrein (De Treffers) of bij de club zelf.Wij vinden dit door de vele aanvragen een goed en nieuw initiatief om in te brengen bij onze voetbalschool.Wij zullen een goed en inspirerend programma maken voor deze teams (o.a. door onze gediplomeerde trainers en uitgebreide trainingsattributen), om voor alle leden van dit team of club een enorm succes te maken.Daarnaast verzorgen wij ook trainingsdagen bij voetbalclubs. Voor alle jeugd verzorgen wij trainingen op maat. Wat de club wil?Wij verzorgen het voor u.Opgeven van een team of van een club kan via onze e-mail: info@vtivoetbalschool.nl
verwijderen


I inschrijfformulier I voorwaarden I trainingsrooster I voetbalschool I events I nieuws I contact I omhoog